Bedrijven die al gebruik maken van onze diensten.

Het Bijenhuis

Het Bijenhuis is al meer dan 40 jaar een begrip voor imkerend Nederland. Het is dé ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en liefhebbers van bijen en natuurproducten.
Wij hebben een ruime winkel met uitgebreid assortiment, productieruimten en een grote bijentuin met korven- en bijenstal. Daarmee zijn wij niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook het grootste bijen belevingscentrum in Nederland!

BestWatt

BestWatt biedt een totaaloplossing voor duurzame energie voor (agrarische) bedrijven: een combinatie van windenergie, zonne-energie én opslag. Met de totaaloplossing van BestWatt wekt u voor 100% uw eigen duurzame energie op. Zo bent u niet meer afhankelijk van een energieleverancier. U werkt ook nog eens aan een schoner milieu, zonder fossiele brandstoffen.

Met de kleine windmolen, zonnepanelen én energie-opslag van BestWatt, geeft u uw bedrijf een duurzame uitstraling.

HCU

HCU staat voor Hydrauliek Centrum Utrecht en is opgericht op 12 april 2005 in Utrecht door Aad van der Mark en Jaap de Vries. Door de vliegende start zijn ze in 2007 verhuisd naar Krimpen aan de Lek in een nieuwgebouwd bedrijfspand.

De HCU groeide doordat haar klantenkring steeds groter werd. HCU neemt haar klanten serieus, wil hen tot in de perfectie bedienen. Dat wordt ook door anderen gezien en gewaardeerd. De nieuwe huisvesting en de uitbreiding van ons personeelsbestand maakt het mogelijk om door te groeien. In 2009 werd ons kwaliteitssysteem ISO9001 ingevoerd. Inmiddels zijn we ISO9001:2015 gecertificeerd.

Track Line

Track Line is ruim 16 jaar specialist in het aanbrengen van markeringen en figuratie. Onze missie? Onberispelijke kwaliteit leveren voor een optimale veiligheid voor weggebruikers. Daarbij gaan we geen klus uit de weg – we zijn actief in heel Europa.

CAR Toyota

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met Toyota fabrieksonderdeelnummers kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie.
Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. De klant tevredenheid bij verzending is meer dan 99,5%.