TELEFOON: 078-740 0400

Systeembeheer

Als ondernemer wilt u zich niet druk hoeven te maken over je ICT-omgeving. Wij begrijpen dat en zorgen er met onze systeembeheer dienstverlening voor dat jouw ICT-omgeving gewoon altijd werkt. Ook het risico op dataverlies door lekken in jouw ICT-omgeving wordt door onze systeembeheer specialisten beperkt tot een minimum. Met de systeembeheer dienstverlening van Decit Automatisering heeft u continuïteit en 100% zekerheid!

Systeembeheer service

Onze systeembeheer service zorgt ervoor dat je kunt ondernemen zonder omkijken te hebben naar jouw ICT-beheer en de kosten die daaraan verbonden zijn. Wij zorgen ervoor dat echt álles onder controle is: van onderhoud en updates tot beveiliging, back-ups en support. Het totaalbeheer van jouw ICT uitbesteden geeft je business een boost! Goedwerkende ICT die doet wat je ervan verwacht stelt jouw medewerkers in staat om meer aandacht te geven aan hun werk en je klanten. Bij Decit Automatisering zetten we uw ICT-systeembeheer fundamenteel naar uw hand én hebben bij een acuut probleem direct een oplossing voor je klaar.

Proactief beheer van uw systemen

De (virtuele) servers zijn het platform in uw bedrijfsnetwerk waarop applicaties gezamenlijk gebruikt worden en data centraal wordt opgeslagen. Downtime van deze omgeving betekent significante schade voor jouw organisatie door productiviteits- en mogelijk zelfs gegevensverlies. Op basis van proactief beheer zorgen wij ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en 24 uur per dag worden gemonitord. Bovendien detecteren we potentiële storingen of calamiteiten vroegtijdig, zodat we preventieve maatregelen kunnen nemen. Om jouw gegevens te beschermen zorgen wij voor een adequate (online) back-up die we periodiek testen in het kader van disaster recovery.

Waarom Systeembeheer van Decit Automatisering?

Uitbesteding van jouw systeembeheer bij Decit automatisering brengt rust in de organisatie. Medewerkers kunnen zich volledig richten op jouw eigen core business in een optimale ICT-omgeving die altijd werkt. Benieuwd naar wat wij op het gebied van ICT-systeembeheer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen! Onze ICT-professionals bekijken graag vrijblijvend alle opties voor jouw systeembeheer.

Maak snel een afspraak