TELEFOON: 078-740 0400

Systeembeheer

Maak snel een afspraak

Als ondernemer wil jij je geen zorgen hoeven maken over je ICT-omgeving. Wij begrijpen dat en zorgen ervoor dat jouw ICT-omgeving altijd gewoon werkt met onze systeembeheer dienstverlening. Onze systeembeheer specialisten beperken ook het risico op dataverlies door lekken in jouw ICT-omgeving tot een minimum. Met de systeembeheer dienstverlening van Decit Automatisering heb jij continuïteit en 100% zekerheid!

Systeembeheer uitbesteden?

Onze systeembeheer service zorgt ervoor dat jij kunt ondernemen zonder omkijken te hebben naar jouw ICT-beheer en de kosten die daaraan verbonden zijn. Wij zorgen ervoor dat echt álles onder controle is: van onderhoud en updates tot beveiliging, back-ups en support. Het totaalbeheer van jouw ICT uitbesteden geeft jouw business een boost! Goedwerkende ICT die doet wat je ervan verwacht stelt jouw medewerkers in staat om meer aandacht te geven aan hun werk en jouw klanten. Bij Decit Automatisering zetten we jouw ICT-systeembeheer fundamenteel naar jouw hand én hebben bij een acuut probleem direct een oplossing voor je klaar.

Proactief beheer van uw systemen

De (virtuele) servers zijn het platform in jouw bedrijfsnetwerk waarop applicaties gezamenlijk gebruikt worden en data centraal wordt opgeslagen. Downtime van deze omgeving betekent significante schade voor jouw organisatie door productiviteits- en mogelijk zelfs gegevensverlies. Op basis van proactief beheer zorgen wij ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en 24 uur per dag worden gemonitord. Bovendien detecteren we potentiële storingen of calamiteiten vroegtijdig, zodat we preventieve maatregelen kunnen nemen. Om jouw gegevens te beschermen zorgen wij voor een adequate (online) back-up die we periodiek testen in het kader van disaster recovery.

Waarom Systeembeheer van Decit Automatisering?

Uitbesteding van jouw systeembeheer bij Decit automatisering brengt rust in de organisatie. Medewerkers kunnen zich volledig richten op jouw eigen core business in een optimale ICT-omgeving die altijd werkt. Benieuwd naar wat wij op het gebied van ICT-systeembeheer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen! Onze ICT-professionals bekijken graag vrijblijvend alle opties voor jouw systeembeheer.