TELEFOON: 078-740 0400

Altijd een goede verbinding

Bent u van plan om te gaan uitbreiden, verhuizen of misschien wel te verbouwen? Dan is het belangrijk om te kijken of dat uw bedrijfsnetwerk tijdens en na die periode nog steeds optimaal werkt. Een goede ICT ‘er is daarbij de sleutel voor een efficiënt en flexibel bedrijfsnetwerk. Wij denken met u mee en met u vooruit zo dat u ook in de toekomst flexibel bent in het aanpassen van uw bedrijfsnetwerk. Misschien vraagt u zich af wat uw bedrijfsnetwerk precies is. Een bedrijfsnetwerk koppelt al uw apparatuur aan elkaar. Op die manier kunnen u en uw apparaten met elkaar communiceren. Maar met uw netwerk is het ook mogelijk om met uw klanten te communiceren.

Internet

Zakelijke internetgebruikers stellen andere eisen dan particuliere internetgebruikers. Voor uw bedrijf is een stabiele internetverbinding een absolute voorwaarde. Als u meerdere werknemers heeft is snel internet ook erg belangrijk. Die snelheid komt bijvoorbeeld onder druk te staan wanneer klanten gebruikmaken van zware applicaties, zoals boekhoudpakketten of tekenprogramma’s. Veel bedrijven kiezen ervoor om zowel het installeren als het verstrekken van internet door Decit Automatisering te laten regelen. Dat zoen zij omdat ze op zoek zijn naar een ICT ‘er die bij de installatie meedenkt over alle praktische zaken, zoals de plekken waar wifi nodig is. 

Wifi

Veel organisaties laten de wifi door Decit Automatisering installeren en beheren. Fabriekshallen, werkplaatsen, scholen, winkels en kantoren. Deze organisaties maken gebruik van tablets, smartphones of laptops. Die kunnen vaak pas worden gebruikt als het apparaat is aangesloten op het wifinetwerk. Snelle wifi is belangrijk om veel gebruikers tegelijkertijd te laten werken en zware programma’s te doen functioneren. Om een constante, snelle en veilige wifi te leveren maakt Decit Automatisering gebruik van de beste apparatuur. Wilt u een goede draadloze verbinding?

Mobiele werkplek

Decit Automatisering heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van hybride oplossingen op maat. Daarom zijn wij de systeembeheerder van het MKB. Dankzij onze kennis voorzien wij klanten van een mobiele werkplek. Daarmee heeft u alle mogelijkheden die u thuis heeft, alleen dan mobiel. Elke hybride oplossing is anders. Het hangt volledig af van uw eisen en wensen. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Waar moet uw digitale omgeving aan voldoen? We bekijken uw organisatiedoelstellingen en koppelen deze aan ICT-doelen. Zo groeien wij met u mee en krijgt u grip op uw ICT. Nieuwsgierig?

Maak snel een afspraak