TELEFOON: 078-740 0400

Telefonie

Ook overal vandaan werken?

Decit Automatisering staat klaar om uw communicatie te beheren. Wij leveren betrouwbare, flexibele communicatiemiddelen met een exclusief snelle service. Vertrouw op ons voor een soepele communicatie-ervaring die perfect aansluit bij wat u nodig heeft.

Overal telefonie


Vaste telefonie, mobiele telefonie en vast-mobiel integratie zijn drie verschillende benaderingen van communicatie die elk hun eigen kenmerken en voordelen bieden.

Vaste telefonie maakt gebruik van traditionele bekabelde netwerken om gesprekken over lange afstanden te voeren. Het vereist fysieke telefoontoestellen en is vaak gebonden aan een specifieke locatie, zoals een kantoor of huis. Het is betrouwbaar en biedt meestal goede geluidskwaliteit, maar kan beperkt zijn in mobiliteit.

Mobiele telefonie daarentegen maakt gebruik van draadloze netwerken en stelt gebruikers in staat om overal waar er mobiele dekking is te communiceren. Dit biedt ongekende mobiliteit en flexibiliteit, maar kan afhankelijk van de locatie variabele dekking en gesprekskwaliteit hebben.

Vast-mobiel integratie combineert deze twee vormen van communicatie, waardoor naadloze verbindingen ontstaan tussen vaste telefoons en mobiele apparaten. Het stelt gebruikers in staat om één nummer te gebruiken dat overal bereikbaar is, ongeacht het gebruikte apparaat. Dit biedt flexibiliteit, continuïteit en verbeterde bereikbaarheid doordat oproepen automatisch worden doorgeschakeld tussen vaste en mobiele apparaten.

Kortom, terwijl vaste telefonie betrouwbaarheid biedt, en mobiele telefonie mobiliteit, combineert vast-mobiel integratie beide aspecten om naadloze communicatie mogelijk te maken, waarbij de voordelen van zowel vaste als mobiele netwerken worden benut.

Maak gebruik van nieuwe techniek

Telefonie is in de afgelopen jaren hard veranderd. Veel nieuwe mogelijkheden zijn daardoor ontstaan. Dankzij de vele mogelijkheden van integratie is telefonie veelzijdiger en flexibeler dan ooit. Decit Automatisering heeft hierin jarenlange ervaring en helpen u graag om de voordelen hiervan maximaal te benutten. We bieden zowel telefooncentrales op locatie als hosted oplossingen inclusief alle benodigdheden zoals een internetverbinding en telefoontoestellen.

Waarom nog investeren in een vaste telefooncentrale- en bekabeling?

Telefonie in de Cloud maakt gebruik van uw internetverbinding, datanetwerk en een centrale die online gehost wordt. Veel kleine en middelgrote bedrijven (MKB) hebben de pluspunten hiervan al ontdekt en gebruiken VoIP voor hun gesprekken. Met Voice over IP is het niet meer nodig om aparte bekabeling en een fysieke centrale op locatie te hebben, wat vaak kostenbesparend werkt. Decit Automatisering staat klaar om u te adviseren welke oplossing het beste past bij uw behoeften.

Als integratie met uw huidige systemen wenselijk is.

In bepaalde situaties kan een fysieke centrale de voorkeur genieten boven een centrale in de cloud. Decit Automatisering adviseert u graag en helpt bij de keuze voor een oplossing die aansluit bij uw wensen. Of dit nu een koppeling met maatwerk is of een integratie met een CRM-systeem.