TELEFOON: 078-740 0400

Microsoft 365

Met Microsoft 365 aan de slag?

Microsoft 365 voor MKB-bedrijven

Met Microsoft 365 heb jij wereldwijd altijd toegang tot jouw e-mail, agenda en bestanden. Of je nu onderweg bent in de trein, aan het werk bent bij klanten, of thuis snel iets wilt controleren. Met Microsoft 365 kun jij altijd en overal werken, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

Je hebt toegang tot de vertrouwde Office-applicaties, zoals Word, PowerPoint en Excel. Communicatie wordt ook veel eenvoudiger met functies zoals chatten via Teams, het verzenden en plannen van vergaderingen via Outlook, of gelijktijdig werken aan dezelfde documenten in Word. Kortom: Microsoft 365 is ideaal voor bedrijven.

DE PLUSPUNTEN VAN MICROSOFT 365 VOOR BEDRIJVEN

  • Altijd toegankelijk, 24/7, op elk gewenst apparaat
  • Altijd up-to-date met de nieuwste versie
  • Efficiënte samenwerking
  • Geen noodzaak tot investering in kostbare IT-apparatuur
  • Eenvoudige installatie en beheer
  • Gemakkelijk op- en afschalen van het aantal gebruikers

VOOR WIE IS MICROSOFT 365 GESCHIKT?

Microsoft 365 is geschikt voor zowel zelfstandige ondernemers als MKB-bedrijven met 300 medewerkers. Dit is tevens een van de redenen waarom Microsoft 365 een scala aan diverse abonnementen aanbiedt.

Voor elk type bedrijf is er een geschikt Microsoft 365-abonnement beschikbaar. We verstrekken hierover graag een vrijblijvend advies.

ZAKELIJKE BACK-UP VOOR MICROSOFT 365

Als je kiest voor Microsoft 365 zakelijk, is het essentieel om een back-up te maken. Microsoft 365 hanteert namelijk vaste retentieperiodes. Zodra deze periodes zijn verstreken, wordt data permanent verwijderd. Met een Microsoft 365 back-up zorg je ervoor dat gegevens altijd hersteld kunnen worden, waardoor het verlies van data tot het verleden behoort.

Wil je meer informatie? Bekijk dan de Microsoft 365 back-up pagina en/of neem contact met ons op.