100% cloud based ERP systeem

Uniconta is een intuïtieve ERP/Accounting systeem dat voldoet aan alle behoeften in de boekhouding, supply chain en projecten. De eenvoudige maar krachtige functies stelt u in staat om het bedrijf efficiënter en winstgevender te laten zijn.

nieuwe website rondje achter letters
Uniconta decit automatisering
website balk smal

Uw eigen oplossing – ook in de cloud

Uniconta is gebaseerd op de laatste Microsoft-technologie en is door zijn ontwerpen makkelijk te integreren in uw bestaande  IT-omgeving. Hoewel de standaard functionaliteit reeds zeer compleet is, biedt Uniconta u de flexibiliteit om de oplossing aan te passen naar behoeven. Zoals bijvoorbeeld het maken van eigen velden, indexen en schermen. Erik Damgaard zijn systemen zijn altijd gekenmerkt door de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en de daarbij behorende tools.

Zet uw eerste stap naar soepele processen

  Maximumsnelheid op PC, tablet of smartphone

  Uniconta is een applicatie die loopt zoals Microsoft Office. We draaien op een PC of Mac, maar we slaan alle gegevens op in de cloud. Het biedt u de maximale snelheid en wachttijden zijn echt verleden tijd, netzo als het vergeten op te slaan, of data die verloren gaat als de verbinding wordt verbroken. U kunt bij uw gegevens via de PC of MAC, maar ook via de smartphone of tablet.

  PC, tablet of smartphone

  U kunt Uniconta via de PC, tablet of smartphone gebruiken. Uniconta is in feite gebouwd in een responsive design, zodat de oplossing zich aanpast aan de hardware die u gebruikt.

  Goed ERP systeem

  Uniconta is geen uitzondering. De reden hiervan is dat we onze partners in staat willen stellen om hun oplossingen aan te bieden. Uniconta is vanuit de basis een zeer goed ERP systeem, het is aan de partner om sector gerelateerde oplossingen of functionele uitbreidingen of integraties aan te bieden.

  Wilt u grip op uw processen?

  Maak snel een afspraak door ons te bellen of te e-mailen, wij helpen u

  cropped-LogoTrans512.png

  Openingstijden Maandag – Vrijdag Vanaf 08:30 – 17:00     Email: info@decit.nl