nieuwe website rondje achter letters

Track Line

Track Line B.V. is sinds 2001 specialist in het aanbrengen van markeringen, belijning en figuratie met de meest uiteenlopende materialen. Ze zijn actief op snelwegen, buitenwegen en vliegvelden, maar ook de belijning en coating van parkeerplaatsen, bedrijfshallen en speel- of sportplaatsen behoort tot hun dienstverlening. Net als het verwijderen van markeringen en reinigen en opruwen van wegdek; voor elke discipline hebben ze specialistische kennis in huis. Track Line is actief in heel Europa en ver daarbuiten als het nodig is. Ze gaan geen klus uit de weg.

Markeringen-wegstralen trackline Decit Automatisering

De vraag

De server was verouderd en moest vervangen worden. De vraag van Track Line B.V. was of alles weer lokaal moest draaien of dat er ook onderdelen in de Cloud konden worden gezet.

Het resultaat

Decit Automatisering heeft hier samen met de klant gekozen voor een zogenaamde hybride oplossing door een nieuwe lokale server en plaatsten met hierop meerdere virtuele servers. Hierdoor is het mogelijk om de juiste performance te creëren voor de lokale programma’s. Met de inrichting van Office 365 is de e-mail naar de Cloud gemigreerd.

Is uw server ook aan vervanging toe? En moet deze worden vervangen of heeft uw voorkeur voor een Cloud oplossing? Neemt u gerust eens contact met ons op voor onze mogelijkheden.

wegdek-opruwen Decit Automatisering Track Line
nieuwe website rondje achter letters

Neem contact met ons op!

Werkt u ook met machines en zoekt u een oplossing voor het registreren van gegevens gekoppeld aan de machine? Neem dan gerust een contact met ons op voor een demonstratie van Order-Direct.

Openingstijden Maandag – Vrijdag Vanaf 08:30 – 17:00     Email: info@decit.nl