Besparen op uw telefoonkosten? Overal ter wereld bereikbaar zijn?

Telefonie is in de afgelopen jaren hard veranderd. Veel nieuwe mogelijkheden zijn daardoor ontstaan. Dankzij de vele mogelijkheden van integratie is telefonie veelzijdiger en flexibeler dan ooit. Decit Automatisering heeft hierin jarenlange ervaring en helpen u graag om de voordelen hiervan maximaal te benutten. We bieden zowel telefooncentrale’s op locatie als hosted oplossingen inclusief alle benodigd heden zoals een verbinding en toestellen.

Waarom nog investeren in een vaste telefooncentrale en -bekabeling?

Bij telefonie in de cloud maakt u gebruik van uw eigen internetverbinding, datanetwerk en een centrale in de cloud. Een groot gedeelte van het MKB heeft deze voordelen al ontdekt en belt via VoIP. Voice over IP maakt het mogelijk dat er geen aparte bekabeling en centrale op locatie meer nodig is en is dus vaak voordeliger. Decit Automatisering adviseert u hier graag in welke oplossing het beste bij u past.

Als integratie met uw huidige systemen wenselijk is.

Bij bepaalde situaties kan een fysieke centrale de voorkeur genieten boven een centrale in de cloud. Decit Automatisering geeft u graag advies en helpt u de juiste keuze te maken met een oplossing die aansluit bij uw wensen. Of dit nu een koppeling met maatwerk is of een integratie met een CRM systeem.