Systeembeheer

Storingen en onverwacht onderhoud kunnen de efficiency binnen uw organisatie flink in de weg zitten. De vakkundige systeembeheerders van Decit Automatisering voorkomen dergelijke ongemakken en zetten uw ICT-omgeving naar uw hand en staan bij problemen direct met een oplossing voor u klaar.

Ondersteuning binnen handbereik

De systeembeheerders van Decit Automatisering zijn goed bereikbaar. Wij voeren het preventief onderhoud bij voorkeur uit op momenten wanneer het ú goed uitkomt. Wij kunnen het systeembeheer veelal op afstand uitvoeren, maar beschikken bovendien over de capaciteit om u ook op locatie van dienst te zijn.

Uiteraard verzorgen wij het systeembeheer op basis van een helder contract, waaruit duidelijk blijkt wat u van ons kunt verwachten. We voeren het systeembeheer voor uw IT-omgeving, zodat u altijd een specialist binnen handbereik heeft.

Serveromgeving voor uw organisatie

Wat zijn uw eisen? Hoe wilt u werken? Allemaal vragen die bijdragen aan een keuze voor wel of geen server. Wel of niet in de cloud werken. Wel een server maar welke dan? En welke capaciteit hebben wij als organisatie nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Dat zijn vragen waar wij als Decit Automatisering u graag bij helpen met advies, inrichting en onderhoud.

Hoe draagt IT bij aan uw bedrijfsprocessen? Zonder IT geen business? Decit Automatisering adviseert u er graag over.