TELEFOON: 078-740 0400

Helemaal de bom

Twee jaar geleden kwam Bas met de vraag of wij zijn telefonie konden regelen. Daarna is Helemaal de bom verhuisd naar een nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie konden zij geen internet aansluiting aanvragen. Dit zou betekenen dat Helemaal de bom zonder internet kwam te zitten. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Daarom klopte zij bij ons aan voor ondersteuning. 

Het bedrijf

Helemaal de bom is een klein, gezellig team in een creatief kantoor in Alblasserdam. De afgestudeerde applicatie- en media developers weten hun weg goed te vinden in de wereld van de websites. Dankzij hun samenwerkingen met online marketeers zorgen zij dat al hun klanten online goed zichtbaar zijn voor hun doelgroep. Zij houden ervan om lekker creatief uit de hoek te komen met leuke ideeën waarmee zijn hun klanten laten opvallen. Daarmee maken zij ondernemers helemaal de bom!

Samenwerking

Samen met Bas hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor internet op zijn nieuwe locatie. Na enig speurwerk in de documenten en in het pand troffen wij een KPN ISRA punt aan. Hierop hebben wij met spoed een verbinding aangevraagd. Uiteraard hebben we na de verhuizing alles netjes aangesloten en getest of het werkte naar behoren. Samen met zijn Office 365 omgeving, hosted telefonie oplossing en verbinding is Bas goed bereikbaar en weer online!

Omdat onze website wat verouderd was heeft Bas in de weken voor zijn verhuizing onze website gemaakt! Zo helpen wij Helemaal de bom online, en helpen zij Decit Automatisering zichtbaar te maken zodat we nog meer klanten kunnen helpen en ondersteunen met het online zijn en blijven!