TELEFOON: 078-740 0400

Fruit Security Holland

Het bedrijf

FruitSecurity Holland is gespecialiseerd in oogstzekerheid door oogstbescherming. Met name in hagelnet- en folie-overkappingen. FruitSecurity heeft een groot aantal hectare overkappingen gebouwd in heel Europa, Azië, Amerika en Afrika. Ook distribueert FruitSecurity Holland wereldwijd haar producten.

De vraag

Kort voor de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Darwinstraat 17 in Ede zijn wij gevraagd door FruitSecurity Holland om zowel de telefonie als het systeembeheer in te richten.  Na aanleiding van deze vraag hebben we eerst gekeken hoe het pand was ingericht en wat er gedaan moest worden om het pand klaar te maken voor gebruik. Dit hebben we gedaan door vooraf verschillende bezoeken af te leggen zowel bij de oude locatie als bij de nieuwe locatie.

De oplossing

Nadat we een helder beeld hadden gekregen wat er allemaal gedaan moest worden om het pand klaar voor gebruik te maken hebben we samen met FruitSecurity Holland een project planning gemaakt. Samen met FruitSecurity Holland hebben we het voor elkaar gekregen om de verhuizing + implementatie binnen 2 dagen te doen. Dit houdt in van kabels trekken voor bijvoorbeeld netwerkpoorten tot aan het inrichten van de patchkast. Door de duidelijke planning en goede samenwerking kon FruitSecurity Holland de volgende dag weer aan het werk.

Nadat we alles verhuist hadden en er gewerkt kon worden zijn we overgegaan na de tweede fase van de planning, het aanpakken van de telefonie. We hebben Managed Voice 3 geïnstalleerd. Managed Voice biedt verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld bellen zonder gebruik te hoeven maken van internet. Op die manier heeft u geen last meer van een wegvallende verbinding. Ook is het een groot voordeel dat er met verschillende nummers op 1 apparaat gebeld kan worden en dat allemaal met 1 abonnement. Hierdoor is het niet alleen makkelijker om de telefonie te managen maar worden er ook minder kosten gemaakt. Wilt u ook advies over een verhuizing of over uw telefoon abonnementen? Neem dan contact met ons op.