TELEFOON: 078-740 0400

Professionele wifi-netwerkoplossingen

Volledige Wifi dekking in je bedrijf?

Professionele wifi-netwerkoplossingen voor het MKB

Een bedrijf vereist tegenwoordig een goed en betrouwbaar wifi-netwerk. Het aanleggen van professionele wifi-netwerken wordt vaak onderschat door ondernemers zoals jij. Vaak ontbreekt het MKB aan de nodige expertise om dit zelf te doen. Als je overal in je bedrijfspand goed en betrouwbaar bereik wilt hebben, is het slim om het installeren van het wifi-netwerk uit te besteden aan Decit Automatisering. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het vakkundig aanleggen van wifi-netwerken voor organisaties, bedrijven en instellingen. Bovendien kunnen wij draadloze wifi-netwerken op een professionele wijze voor je aansluiten, met als doel dat jij, je medewerkers én je klanten gebruik kunnen maken van een razendsnel, betrouwbaar en veilig wifi-netwerk.

Wifi van Decit

Beveiliging van jouw zakelijke wifi-netwerk

Met de huidige privacywetgeving is het belangrijker dan ooit om jouw wifi-netwerk goed te laten beveiligen. Je wilt niet dat jouw klantgegevens op straat komen te liggen. Naast het aanleggen van professionele wifi-netwerken, kan Pengelens ICT ook de beveiliging van jouw zakelijke wifi-netwerk verzorgen. Hiermee voorkom je dat ongewenste gasten gratis gebruik kunnen maken van jouw wifi-netwerk en voorkom je dat gevoelige informatie op straat belandt. Onze experts stellen bovendien jouw professionele wifi-netwerk zo in dat jouw klanten via een gastenportal gebruik kunnen maken van het internet.

Storingsvrij wifi-netwerk voor jouw bedrijf

Niets is zo vervelend als een wifi-netwerk dat regelmatig uitvalt of waarop storingen vaak voorkomen. Als er een storing optreedt op het wifi-netwerk, ligt vaak een groot deel van jouw werkzaamheden stil, waardoor je omzet kunt mislopen. Als dit regelmatig gebeurt, komen onze experts graag bij jou langs om de oorzaak hiervan te achterhalen. Jouw zakelijke wifi-netwerk wordt op locatie uitgebreid getest, en vervolgens ontvang je een analyseverslag en advies. Ook als je ervoor kiest om een nieuw wifi-netwerk te laten aanleggen, komen onze professionals bij jou langs om eerst de situatie binnen jouw bedrijfspand te beoordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen voor een professioneel wifi-netwerk? Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op of stuur een e-mail.