TELEFOON: 078-740 0400

Online back-up

Is jouw data veilig?

Voorkom dataverlies met Online Back-up voor bedrijven

Ben je op zoek naar een methode om de gegevens van jouw bedrijf veilig te stellen? Wij bieden de ideale oplossing: zakelijke online back-up. Of het nu gaat om klantinformatie, essentiële documenten of andere bedrijfsgegevens, wij zorgen ervoor dat jouw data te allen tijde beschikbaar is. Met onze geavanceerde back-upoplossingen wordt alle bedrijfsdata veilig opgeslagen in de cloud.

Door gebruik te maken van zakelijke online back-up van Decit Automatisering, verzeker je jezelf ervan dat dataverlies tot het verleden behoort. Bescherm vandaag nog jouw bedrijfsdata en voorkom de grootste nachtmerrie van elke ondernemer.

Voordelen van Online Back-up

Bij diefstal, brand, enzovoort, hoef je niet te vrezen dat de back-up verloren gaat. Een virus zal niet snel je back-up versleutelen, in tegenstelling tot wanneer je een USB-stick of externe schijf aansluit op een geïnfecteerde computer. De back-up wordt versleuteld opgeslagen, wat betekent dat niemand toegang heeft tot de back-up zonder de encryptiesleutel. Je hoeft je geen zorgen te maken over een defect aan het apparaat waarop je back-up staat, aangezien er ook back-ups worden gemaakt vanaf de back-up servers. Met een online back-up heb je eigenlijk een soort data-verzekering afgesloten.

Server back-up

Met onze online back-up voor servers nemen we alle zorgen over dataverlies uit handen. Afhankelijk van de aard van het bedrijf stellen we in dat de server elk uur wordt geback-upt of alleen ’s nachts. Voor een snelle herstelmogelijkheid kan ook gebruik worden gemaakt van een NAS als opslaglocatie. De software slaat dan zowel een kopie in de cloud als op de NAS op, zodat er bij herstel geen vertraging optreedt, vooral niet bij grote hoeveelheden data. Daarnaast kunnen we er ook voor kiezen om alleen de bestanden te back-uppen. Kortom, dit is een oplossing die we graag met jou afstemmen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Werkstation back-up

Veel klanten slaan onbewust veel data op hun werkstations op. Even snel een document op het bureaublad plaatsen, wat foto’s importeren vanaf een camera – het gebeurt vaak zonder erbij na te denken. Stel je voor dat je laptop wordt gestolen of de harde schijf crasht; in dergelijke gevallen zijn de bestanden op de server of SharePoint veilig. Daarom bieden wij Werkplek Back-up aan. Dit is een voordelige en veilige oplossing om op die manier garantie te geven voor de veiligheid van je bestanden.

Microsoft 365 back-up

Microsoft Office 365 biedt een uitstekende oplossing. Al uw vertrouwde Office-applicaties en -bestanden zijn altijd up-to-date en toegankelijk vanuit de cloud. Wat echter veel bedrijven niet weten, is dat Microsoft een Shared Responsibility-model hanteert. De gebruiker is te allen tijde verantwoordelijk voor de data, endpoints, access management en de accounts in een Microsoft 365-omgeving. Bovendien zijn er Retention Policies waarbij data slechts beperkt bewaard blijft. Bestanden die per ongeluk worden verwijderd, zijn na 30 dagen definitief weg, en als een medewerker de prullenmand van zijn mailbox leegt, zelfs direct. De standaardbescherming van Microsoft is beperkt, en daarom hebben wij een dienst ontwikkeld: Microsoft Office 365 Back-up.

Server Back-up

Microsoft 365 Back-up

Werkplek back-up