TELEFOON: 078-740 0400

Monitoring

24/7 Monitoring op fouten en beschikbaarheid

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Decit Automatisering monitoring als optie aan. Zoals de naam van deze dienst al aangeeft, houden wij voortdurend toezicht op jouw IT-omgeving, op afstand. Op deze manier kunnen we tijdens kantooruren proactief ingrijpen voordat er iets misgaat. En mochten er toch problemen ontstaan, zowel tijdens als buiten kantooruren, ontvangen we onmiddellijk een melding en kunnen we direct actie ondernemen.

Voordelen van monitoring

Om dit concreet te maken, geven we graag een voorbeeld van een van de taken die onder monitoring vallen: het bijhouden van de schijfruimte. Als het geheugen van jouw server vol dreigt te raken, ontvang je van ons direct een waarschuwing. We controleren ook voortdurend de up- en downtime en de temperatuur van de schijf, zodat deze in optimale conditie blijft.

Monitoring voor de continuïteit van je IT-Processen

Wij waarborgen zowel de continuïteit van je IT als die van je organisatie. Doordat we alle IT-oplossingen van jouw organisatie voortdurend op afstand monitoren, signaleren we mogelijke problemen tijdig. Uiteraard voeren we ook belangrijke updates tijdig uit, zodat jouw IT-omgeving altijd actueel is. Op deze manier voorkomen we dat essentiële bedrijfsprocessen stil komen te liggen en jij geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen.

Decit Monitoring