TELEFOON: 078-740 0400

Hosting en domeinnamen

Eigen website registreren?

Alles onder één dak

Ben je bezig met het opzetten van een nieuwe website of webshop en zoek je een domeinnaam en hosting? Dan zit je goed bij Decit Automatisering. Waarom? Omdat wij hosting en domeinregistratie samenvoegen. Wij leveren krachtige hostingpakketten met ruime webspace, inclusief een domeinnaam. Onze pakketten voor domeinnaam en hosting zijn natuurlijk geschikt voor websites en webshops van allerlei aard en omvang.

Bestaande website?

Natuurlijk bieden wij niet alleen hosting en domeinen voor nieuwe websites en webshops. Als je al een domeinnaam hebt en je website of webshop momenteel elders wordt gehost, is het zeker de moeite waard om een vergelijking te maken. Door je domein te verhuizen, profiteer je van alle voordelen van Connectium.

Hoge kwaliteit, lage kosten

Wat zijn die voordelen? Je geniet van lage kosten, maar tegelijkertijd ook van hoge kwaliteit. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van hosting om jouw website of webshop zo betrouwbaar, stabiel en veilig mogelijk te hosten. Zo zit er altijd een SSL certificaat op de website en worden er backups gemaakt.