TELEFOON: 078-740 0400

e-mail online

Zakelijk mailen?

Mis geen enkele mail

Hosted Exchange is de online variant van Microsoft Exchange. Met Microsoft Exchange heb je de mogelijkheid om je e-mail, agenda en contacten te delen op al je apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en computers. Daarnaast biedt Hosted Exchange het voordeel dat je e-mails en agendapunten kunt delen met collega’s binnen jouw organisatie.

Met een royale opslagruimte van 50GB per inbox hoef je nooit meer e-mails te verwijderen vanwege ruimtegebrek. Het e-mailaccount wordt gekoppeld aan jouw domeinnaam, zodat je dezelfde e-mailadressen kunt blijven gebruiken als voorheen.

Dankzij Hosted Exchange hoef je niet te investeren in een eigen server met Microsoft Exchange. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen, en voor een vast maandelijks bedrag per mailbox ben je verzekerd van de stabiliteit die Microsoft Exchange biedt.

Enkele voordelen van Exchange Online

Altijd beschikbaar

Met een uptime van 99,9% ben je ervan verzekerd dat je vrijwel altijd toegang hebt tot jouw mailbox en je e-mails, agenda en contactpersonen kunt raadplegen.

Gekoppeld aan jouw domein

Jouw Hosted Exchange mailboxen worden gekoppeld aan jouw domeinnaam. Zo kun je dezelfde e-mailadressen blijven gebruiken die je nu ook gebruikt.

Synchronisatie

Synchroniseer jouw e-mails, agenda en contactpersonen tussen al jouw apparaten, inclusief jouw smartphone en tablet.

Veiligheid

Alle e-mailservers zijn uitstekend beveiligd tegen virussen en malware. Met de hoge beschikbaarheid (99,9%) en de automatische back-ups zijn jouw e-mails veilig opgeslagen.

Stabiel

Hosted Exchange is vele malen sneller en stabieler dan IMAP of POP3. Alle e-mails staan veilig in de cloud, waardoor je niet afhankelijk bent van het apparaat dat je gebruikt.

50GB opslag

Met 50GB opslag hoef je nooit meer een e-mail te wissen. Is 50GB te veel? Dan is Hosted Exchange Kiosk wellicht iets voor jou.