TELEFOON: 078-740 0400

Zo goed mogelijk beschermd

Decit Automatisering is specialist in het beveiligen van uw ICT-omgeving. Antivirus, bij veel bedrijven een lage prioriteit. Bij veel bedrijven is antivirussoftware nog steeds niet tot matig geregeld. Dat terwijl de wereld van cybercriminaliteit zeer snel veranderd. Wetend dat er elke  39 seconden een unieke hack aanval wordt gedaan vertelt iets over hoe belangrijk het is om uw bedrijfsgegevens goed beveiligd te hebben. 

Toch denken veel bedrijven nog steeds dat het wel meevalt met de kans gehackt te worden. Kijkend naar de cijfers van het verleden is dit een gevaarlijke aanname en zal in het slechte geval zeker duurder komen te staan dan het regelen van een goed beveiligde bedrijfsomgeving. Decit Automatisering heeft de ervaring + antivirus beveiligingen die u nodig heeft voor een goed beveiligde omgeving. Door gebruikt te maken van de beste antivirus oplossingen en een actief antivirus beleid die verder gaat dan het installeren van een antivirusprogramma zijn we in staat om ook u een goede beveiliging te bieden tegen online terreur.

Waarom bedrijven niet meer zonder EDR antivirus kunnen.

Hackers worden steeds beter in het stelen van bedrijf gegevens. Daardoor zijn veel antivirus scanners niet meer van deze tijd. Maar er word door ontwikkeld, ook op het gebied van antivirus. Zo is er sinds kort de EDR antivirus beveiliging (Endpoint Detection and Response). Dit is een next level antivirus beveiliging die uw gegevens nog beter beveiligd.

EDR in een notendop

De EDR antivirus werkt als een douane die de tijd terug kan draaien. Zodra een virus binnen dringt word de antivirus actief. De EDR antivirus gaat achter het virus aan en blokkeert het virus. Maar het verschil tussen de oude antivirus beveiliging en de EDR antivirus beveiliging is dat voor dat het virus een bestand versleuteld de EDR antivirus eerst een kopie maakt van het bestand. Dit doet de EDR antivirus beveiliging tot het virus geblokkeerd is. Zodra het virus is geblokkeerd verwijderd de EDR antivirus de versleutelde bestanden en plaatst de kopieën terug. Op die manier word niet alleen het virus verwijderd maar kan het ook geen schade aanrichten omdat er kopieën worden gemaakt die terug geplaatst worden zodra het virus verwijdert is.

Maak snel een afspraak