TELEFOON: 078-740 0400

Onze ICT-diensten

Meer weten over onze diensten?

Systeembeheer

Met de juiste keuze van hardware en software kunnen wij een goede basis zetten voor een stabiele up-to-date ICT-omgeving. Daarnaast bieden wij een goede ondersteuning en voeren wij, zowel preventief als op afstand, gedegen onderhoud uit.

Telefonie

Telefonie is in de afgelopen jaren hard veranderd. Veel nieuwe mogelijkheden zijn daardoor ontstaan. Dankzij de vele mogelijkheden van integratie is telefonie veelzijdiger en flexibeler dan ooit. Wij helpen u graag om de voordelen hiervan maximaal te benutten.

Cloud oplossingen

Microsoft 365, Online werkplekken en andere cloud oplossingen leveren wij aan veel bedrijven of organisaties. Graag geven wij advies over onze oplossingen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden voor uw ICT-omgeving. 

Netwerk

Bent u van plan om te gaan uitbreiden, verhuizen of te verbouwen? Het is belangrijk om te kijken of dat uw bedrijfsnetwerk tijdens en na die periode nog steeds optimaal werkt. Veel bedrijven laten door ons het wifi installeren en beheren. 

Software

Met Order-Direct heeft u snel inzicht in de openstaande werkbonnen, offertes, orderbevestigingen enz. en dat allemaal op desktop en mobiel. Op die manier maken wij het mogelijk dat uw offerte al bij uw klant ligt voor dat u thuis bent van uw afspraak.

Beveiliging

Antivirus, Firewall, EDR, Ransomeware beveiliging, zomaar wat kreten die wij kennen maar veel bedrijven niet. Bij veel bedrijven heeft beveiliging een lage prioriteit. Dat terwijl de wereld van cybercriminaliteit zeer snel ontwikkeld.