nieuwe website rondje achter letters

BKM Linings

BKM Linings B.V. is al jarenlang een toonaangevende en betrouwbare partner voor het aanbrengen en vulcaniseren van rubber bekledingen. Als zelfstandig opererend bedrijf beschikken we over een breed programma aan slijtvaste en chemisch bestendige rubber bekledingen voor onder andere: Tanks, Pijpstukken, Roerwerken, Walsen, Rollen, Wielen.

Deze producten worden door ons vakkundig voorzien van een rubber bekleding voor een lange levensduur en optimale bescherming. Graag bieden wij totaaloplossingen voor het beschermen van uw producten tegen corrosie en/of erosie.

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers maken van iedere opdracht een succes.

De vraag

BKM Linings B.V. was op zoek naar een betrouwbare partner om hun ICT omgeving te upgraden en te onderhouden. De noodzaak hiervan is ontstaan doordat BKM Linings B.V. meer wil automatiseren en gaat werken met Ridder Software. Daarvoor was een server benodigd die snel en veilig de database en het programma kan draaien. Daarnaast was er de wens om ook gedeeltelijk in de Cloud te kunnen werken.

Resultaat

Decit Automatisering heeft een snelle en veilige omgeving gecreëerd met een server op locatie. Deze server is voorzien van enkele virtuele servers zodat de schaalbaarheid en de snelheid gewaarborgd kunnen worden. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met Office365 en Microsoft Azure. Deze hybride oplossing geeft de voordelen van een server op locatie en het gemak van de bestanden in de Cloud. De bestanden zijn overal vandaan en op een veilige manier bereikbaar.

Wilt u ook meer zekerheid en flexibiliteit in uw ICT omgeving? Neem dan contact met ons op.

Werkplaats Rein Drost Machinehandel
nieuwe website rondje achter letters

Neem contact met ons op!

Werkt u ook met machines en zoekt u een oplossing voor het registreren van gegevens gekoppeld aan de machine? Neem dan gerust een contact met ons op voor een demonstratie van Order-Direct.

Openingstijden Maandag – Vrijdag Vanaf 08:30 – 17:00     Email: info@decit.nl